<سیاستمدارپر نفوذ آمریکایی در تهران/عکس
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1243
نویسنده : کامران وزیری
جفری فلتمن؛جولای ۲۰۰۶ در بیروت
 
لقب «دولت فلتمن» پس از این سخنرانی و افشاگری، بارها از سوی احزاب دیگر مخالف لبنان برای خطار کردن دولت سنیوره استفاده شد. فلتمن از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ هم دستیار ویژه سفر آمریکا در تل‌آویو در روند صلح بود اما پیش از آن در سفارتخانه آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از سال ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۸ با  فعالیت داشت. فعالیت او در سرزمین‌های اشغالی بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ هم با دو پست در کنسولگری آمریکا در بیت المقدس ادامه پیدا کرد.
بین سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۰ هم این دیپلمات که به زبان‌های عربی،فرانسه و مجارستانی مسلط است به عنوان ٰرئیس بخش سیاسی و اقتصادی سفارت آمریکا در تونس فعالیت می‌کرد. 
 
 
 
«خبر بد» انتصاب
گفته می‌شود وقتی خبر انتصاب جفری فلتمن به عنوان معاون سیاسی بان ‌کی مون منتشر شد نوام چامسکی،نظریه‌پرداز مشهور آمریکایی از آن به عنوان یک «خبر خیلی بد» یاد کرده است. چامسکی احتمالاً به خوبی می‌دانسته که فلتمن کسی است که در سازمان ملل باید به عنوان دیپلمات آمریکا ایفای نقش کند. بر اساس اسناد افشا شده از سفارتخانه‌های آمریکا  گزارش‌های فلتمن از منطقه همیشه  مورد توجه مقام‌های آمریکا بوده است؛ گزارش‌هایی که او همیشه در آن‌ها به واشنگتن نسبت به خطر نفوذ ایران هشدار داده است. گفته می‌شود جاشوآ لندیس،تحلیلگر مسائل خاورمیانه درباره نفوذ فلتمن در پوشش پست‌های مختلف گفته است: فلتمن در زمان وزارت کاندولیزا رایس غیرمعمول‌ترین رابطه را با وزیر امور خارجه داشت. او هفته‌ای یکبار با رایس ویدئو کنفرانس داشت و به راحتی سفیر آمریکا در عراق می‌توانست به وزیر امور خارجه آمریکا دسترسی پیدا کند. جفری فلتمن دومین بار است که به تهران سفر کرده است. پارسال او در اجلاس جنبش عدم‌تعهد  بان‌کی‌مون را در سفر به تهران همراهی ‌کرد و در دیدار بان کی‌مون با مقام‌ معظم رهبری حضور داشت.
 سابقه فلتمن باعث شده بسیاری  او را در کنار معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل متحد نماینده آمریکا  و دیپلمات پرنفوذ این کشور در منطقه بدانند. 
 
 
 
 
 

دشمن عقل امام علی علیه السلام : اَلْهَوى عَدُوُّ الْعَقْلِ؛ هواى نفس، دشمن خرد است. شرح غرر: ج1، ص68



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: